Oct 102010
 

Șeful executivului de la Moscova, Vladimir Putin, a evocat starea economica „deplorabila” a Romaniei, unde, a subliniat el, salariile bugetarilor au fost taiate cu 25 la suta, in cursul unei intalniri de acum doua zile cu liderii sindicali din Rusia.

Fostul lider de la Kremlin a tinut sa ofere Romania drept exemplu negativ pentru a arata interlocutorilor sai ca situatia din Rusia nu este chiar atat de disperata, scrie agentia rusa Fontanka, preluata de Agerpres.

sursa  stiri.kappa.ro

Putin, care s-a intalnit cu liderii sindicali la Sankt Petersburg, a recunoscut, totuși, ca deficitul bugetar ramane o problema stringenta pentru administratia centrala, mai ales dupa incasarile reduse la bugetul de stat din ultima perioada. Premierul rus a ales sa iși serbeze ziua de naștere in orașul natal prin mai multe intalniri cu oficiali locali.

In ultima perioada, presa rusa a facut o serie de comentarii cu privire la situatia economica din Romania, confruntata cu grave probleme economice si cu ceea ce ziarele rusești au numit o situatie sociala exploziva, precum si despre eventualele implicatii ale acestei situatii asupra relatiei dintre Romania si Republica Moldova.

VLADIMIR PUTIN PLANGE ROMANIEI DE MILA
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

  One Response to “VLADIMIR PUTIN PLANGE ROMANIEI DE MILA”

  1. […] This post was Twitted by radzu56 […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.